Algemene Voorwaarden

Bij Sitepilot ontwikkelen en hosten wij mooie en gebruiksvriendelijke websites. We houden ons niet graag bezig met juridische zaken. We hebben daarom geen eigen voorwaarden opgesteld, maar gebruiken de NLdigital Voorwaarden. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten zijn de NLdigital Voorwaarden van toepassing. De NLdigital Voorwaarden zijn door NLdigital gedeponeerd bij de Rechtbank Midden-Nederland, locatie Utrecht.

De uitgebreide NLdigital Voorwaarden zijn ingesloten aan het einde van dit document. Voor het gemak hieronder in het kort de belangrijkste spelregels. Toch nog een vraag? Neem gerust contact op.

  • Prijsopgaven die wij versturen zijn 30 dagen geldig en de bedragen die worden genoemd zijn exclusief btw. Specifieke betalingsafspraken in de offerte hebben voorrang op de afspraken in onze algemene voorwaarden.
  • Optionele investeringen worden alleen uitgevoerd wanneer hier toestemming voor is gegeven. Dit geldt ook voor extra werkzaamheden tijdens het ontwikkeltraject. Bij Sitepilot dus geen onverwachte factuur achteraf.
  • Facturen sturen wij naar ratio van het geleverde werk volgens ons urenregistratiesysteem.
  • Een vlotte betaling kunnen wij waarderen. De maximale betaaltermijn bedraagt 14 dagen. Daarna schakelen wij een incassobureau in. Eventuele kosten hiervan + de wettelijke rente van het te vorderen bedrag zijn voor rekening van de klant.
  • Niet tevreden? Wij horen het graag en zo snel mogelijk. Wij houden namelijk van tevreden klanten. Daarnaast gaan wij ervan uit dat als er fouten zijn, deze binnen 30 dagen worden gemeld na het versturen van de factuur. Anders gaat de wijziging tegen meerprijs.
  • Ons verlaten? Jammer! Abonnementen dienen 30 dagen voor de verlengdatum opgezegd te worden. Opzeggen kan door ons een bericht te sturen. Zodra wij de opzegging hebben bevestigd is deze verwerkt. Zonder bevestigde opzegging worden abonnementen stilzwijgend verlengd.
  • Sitepilot werkt met veel plezier aan de ontwikkeling en hosting van websites. Hierbij hanteren wij plezierige maar ook duidelijke spelregels. Wij kunnen het waarderen als klanten deze regels vooraf lezen.